Friday, June 16, 2023

CONNER ROUSSEAU

Conner Rousseau is een van de meest markante figuren in de Belgische politiek. Hij heeft de "look" en de communicatie voor zich. Hij heeft zijn partij een moderne dimensie gegeven.

Jammer dat deze "new look" voorzitter van de SP, niettegenstaande al dat talent, de keuze heeft gemaakt niet uit de kast te springen maar er uit te glijden. Hij heeft een banale erkenning van feiten herleid tot een verhaal op zijn vlaams dat waarschijnnlijk klaar is voor een invoeging in het volgend vlaams canon.

Rousseau heeft genoeg bewezen dat hij een interessante politicus is maar nu dreigt hij crediet te moeten inleveren na zijn ondermaatse "coming out", zonder ironie, plezier of opluchting. Kijkt hij niet naar CNN ?

De geruchten waren al legio en hij heeft de kans gemist om daar gebruik van te maken voor een bevestiging met pit en humor. Wij zijn  in 2023! Moet Vlaanderen nog steeds de pastoor in de bloeiende wijngaard blijven spelen ?

Had Rousseau gekozen voor een angelsaksisch model van progressieve humoristische commentaar dan zou hij universele bijval hebben mogen oogsten bij denkend, creatief Belgie.

Aantrekkelijke mannen verliezen hun sex appeal als ze opkomen als mama boys. Conner ! sex is fun, gay or straight. Nobody gives a damn. Enjoy !

No comments:

Post a Comment