Friday, December 3, 2021

ALEXANDER DE CROO'S LIJDENSWEG

Het laatste Overelegcomite was beschamend en onwaardig. De teleurgang is te wijten aan de enge, verkrompen Heimat politieke DNA van Jan Jambon & Co.

De Eerste Minister moet zich toch de vraag stellen hoe hij verantwoordelijk verder kan met een onberekenbare N-VA in de oppositie en de pathologische Groenen in zijn regering. Alexander De Croo begint een kapitaal van respect op te bouwen in het buitenland. In Belgie (versie RTL) moet  hij al zijn energie spenderen om nog proberen de controle te behouden op een permanente ontsporing. Het ziet er naar uit dat hij de Corona spelletjes ansichtloss begint te vinden.

Het verlies van levens en de druk op de verzorgingssector verdienen toch meer aandacht dan de "slachtoffers" van het  trietste belgisch nachtleven en horeca. De kinderen worden gebruikt als munitie...De kibbelende, niets voorstellende ministers-saboteurs in de regios moeten eens stage lopen bij Frank Vandenbroecke, grote mijnheer, of, beter, in het buitenland.

Dit laatste is waarschijnlijks te veel gevraagd aan kleine mensen, die buiten hun grenzen alleen maar zouden worden geconfronteerd met hun eigen onbenulligheid.

No comments:

Post a Comment